VUJOVIC VR

Zamislite Vaše putovanje - Mi ćemo ga ostvariti

Vujović VR d.o.o. je osnovan 2003. godine od kada se uspješno bavi prevozom putnika u drumskom saobraćaju. Počeli smo sa 4 vozila marke Sprinter na međugradskim linijama Danilograd - Podgorica - Danilovgrad (starim i novim putem) br. 31 i 34.

Veliki broj zadovoljnih putnika i stečeno iskustvo nametnuli su nam obavezu da proširimo vozni park kao i asortiman usluga vezano za ovu privrednu granu tako da početkom 2005. godine kupujemo još vozila. Proširujemo djelatnost na autobuski prevoz Crna Gora - slobodni prevoz putnika malim i velikim autobusima i formiramo polaske prema primorju.

Sticanjem zakonskih uslova konkurišemo i dobijamo licencu za međunarodni linijski prevoz putnika u drumskom saobraćaju, što je najveća kategorija licence koju izdaje  Direkcija za Saobraćaj Ministarstva pomorstva i saobraćaja Crna Gora.

U prethodnom periodu, povoljnim cijenama i kvalitetnom uslugom,istakli smo se kao profesionalan i pouzdan partner velikom broju poslovnih saradnika s kojima imamo potpisane dugoročne ugovore o poslovnjoj saradnji među kojima se nalaze renomirane turističke agencije, veliki broj sportskih ekipa, vladinih i nevladinih organizacija, kulturno-umjetničkih društava i ostalih privrednih subjekata u Crnoj Gori i van nje.

Autobuski prevoz putnika u Crnoj Gori i inostranstvu obavljamo sa najnovijim vozilima koji su maksimalno opremljeni. TV, klimatizacija, dodatno grijanje, turistička sjedišta visoke klase. 

Autobuski prevoz putnika Crna Gora | Podgorica | Vujovic VR

Vozni park

VIP BUS MERCEDES (1)
Neoplan (2)
Bova 2 VDL (2)
Broj posjeta

Zašto Vujovic VR?

BEZBJEDNOST
UDOBNOST
POUZDANOST
KOMFOR
CIJENA
Svakodnevno na relacijama
 
Danilovgrad - Podgorica - Danilovgrad
Podgorica - Igalo - Podgorica
 
  • Facebook Social Icon

POZOVITE NAS

UGOVORENE VOŽNJE - EKSKURZIJE - IZLETI - TRANSFERI

Pažići bb, Danilovgrad,

Crna Gora

Tel:   +382 20 652 470
Mob: +382 67 601 811

Mob: +382 67 280 808

Mob: +382 69 330 812

Mob: +382 69 019 992

Bova 2 VDL (2)

Describe your image here. Click me and then “Organize Images” to change my text.